NOCHE

Crna mačka koja donosi udvarače, novac i sreću, poznata pod nazivom Crno sunce- zlatna jabuka. Aya’s Touch pouzdana sekretarica sa neodoljivim zelenim očima koja prima vaše narudžbe.

NAIDA

Znatiželjna novinarka, zaljubljenica u putovanja,  misterije svijeta i pitanja duše. Budući gestalt psihoterapeut kojem ćete povjeriti svoje najdublje tajne, odlučila je zajedno sa suprugom Esadom udružiti kreativne snage i ponuditi nove i uzbudljive sadržaje stanovnicima BiH, Balkana i šire.a

ESAD

Kreativni master mozak koji stoji iza Aya’s Touch cjelokupnog vizuelnog identiteta. Oko sokolovo, koje uvidi i najmanji detalj. Sklonost ka perfekcionizmu kompenzira vježbama disanja omiljenog Wim Hoffa. Ako ga želite odobrovoljiti, pošaljite mu virtuelnu hurmašicu.

 

AMINA

Kreator vizuelnih umjetnina koje pričaju priče o ljudima na njihovom ličnom i profesionalnom putovanju u jednom vremenu. Vjeruje da će svojim grafičkim kreacijama i fotografijama podstaći ljude na razmišljanje i kreiranje novih poteza u svijetu neistraženih mogućnosti. Inspiraciju pronalazi u knjigama Paula Coelha i Robina Sharme, te praktikujući meditaciju i jogu.

FARAH

Farah je zaljubljenica u prirodu i sve ono što nas okružuje. Voli promišljati, iznalaziti nove načine i pisati o njima. Kroz pisanje pjesama otkrila je novi, neistraženi svijet unutar sebe. Svoju zahvalnost najviše voli izražavati planinarenjem, meditacijom i fokusom. Vjeruje da sve počinje sa jednim korakom, nakon čega se pruža svod mogućnosti, a na kraju i izlazak na vrh planine.  Tako je počela i njena ljubav prema ličnom razvoju i meditaciji. Iskreno vjeruje u dvije stvari: da je promjena jedina sigurna stvar i da je jako bitno biti strpljiv sa njom.

MISIJA

Aya’s touch je platforma za osnaživanje vlastite moći pojedinca u cilju vodjenja svog najboljeg života.

 

CILJ

Ostaviti BiH, Balkan i cijeli svijet iza sebe boljim nego što smo ga zatekli.

 

MOTO

Are you awake. (A.re Y.ou A.wake)

Da li ste budni da živite svoj najbolji život?

 

VIBRACIJA

Stvaramo čaroliju. Kreiramo nove energije. Sanjamo to, a onda zajedno svaki dan iznova otkrivamo kako je aplicirati medju vas.

 

NAŠE VRIJEDNOSTI

Iskrenost, inovacija,integritet, pozitivan uticaj na širu društvenu zajednicu, zajedništvo,veće dobro.